BÚTORÁPOLÁS

A bőrbútorok – más használati tárgyainkhoz hasonlóan – ápolást igényelnek. Megfelelő ápolás mellett az élettartama hosszabb lesz, és szépségét tovább megőrzi.
Az egyes bútordarabok ápolási igénye függ a bőr típusától, színétől, a bútor konstrukciójától és esetleges funkcióitól, az igénybevételtől, helyi körülményektől, stb.
A bőrbútorok tisztítását és ápolását kizárólag kifejezetten erre a célra kifejlesztett szerekkel végezzük. A különböző bőr típusokhoz  mindig kifejezetten az adott bőr típushoz ajánlott szert  tanácsos használni.
Az általános bútor ápolószerek használatát nem ajánljuk még akkor sem, ha használati útmutatójukban a bőrbútor szerepel.
Semmiképpen nem szabad oldószer és szilikon tartalmú szereket használni, mert ezek jelentős károkat okozhatnak!
Ha Ön nem szeretne bőrbútorának rendszeres ápolásával foglalkozni bízza a feladatot  ránk!

Bőrápolás

A bőrbútorok – más használati tárgyainkhoz hasonlóan – ápolást igényelnek. Megfelelő ápolás mellett az élettartama hosszabb lesz, és szépségét tovább megőrzi.

Textilápolás

Megoldások finom textiliák, szövetek, szőnyegek, matracok, függönyök tisztítására, folteltávolítására.

A bőr garnitúrák átfestése

Egy bőr ülőgarnitúra, ha valódi, minőségi bőrből készült, állandó törődést igényel. A természetes bőr képes hosszú évekig szolgálni tulajdonosait, szép és ép maradni, cserébe csak egy kis gondoskodásra van szüksége.

Idővel megjelennek a bőr kárpiton a használat jelei. A patina mellett azonban előbb-utóbb különféle kopások, gyűrődések, repedések is elcsúfíthatják a felületét, ez pedig nem csupán a szemnek csúnya, de bizony a bőr ülőgarnitúra értékéből is elvesz. Azonban aggodalomra semmi ok, mert a bőr garnitúrák átfestésével lehet segíteni ezen a problémán.

A bőr garnitúrák átfestésének eredményeképpen egy megújult kárpit kerül majd a kanapéra vagy a fotelre. A festés elfedi a hibákat, a bőr megkopott színe újra élénken fest majd, a bőr felfrissül, szinte megfiatalodik. A bőr ülőgarnitúrát így nem kell letakarnia, dugdosnia vagy újat venni helyette, egyszerűen csak adhat neki egy második életet.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken bőr ülőgarnitúrák átfestése kapcsán is!

A bőr garnitúrák átfestése
TOP