AKTUÁLIS VÁLASZTÉKUNK

TOVÁBBI MODELLEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK ÁRUHÁZUNKBAN

Áruházunkban a fentieken kívül számos egyéb modellt és kiegészítőket, úgy mint asztalokat, szőnyegeket, vagy éppen egyéb díszítő dekorációkat is kínálunk, illetve katalógusainkból kérésére megrendelünk és leszállítunk.

LEDERLAND
Az ülőgarnitúrák szakértője

FRAKTÁL KÉPEK

Egyedileg készített poszterek, modern design
SZIESZTA POSZTER

Az elegancia jegyében rendezné be otthonát? Ne feledkezzen meg a bőr ülőgarnitúrákról!

Manapság többféle lakberendezési stílus közül is válogathatnak az emberek, így mindenki ki tudja választani azt az irányzatot, ami számára a legmegfelelőbb. Mostanában rengetegen választják az elegáns, letisztult stílust, ugyanis rendkívül igényes összképet biztosít. Ha Önt is megfogta ez az irány, és mindenképp az elegancia jegyében rendezné be otthonát, ne feledkezzen meg a bőr ülőgarnitúrákról!

A bőr már önmagában eleganciát sugároz, ezért az anyagból készült bútorok nélkülözhetetlenek az elegáns stílusú lakberendezésből. A bőr ülőgarnitúrák roppant dekoratívak, ezért bármelyik helyiségben képesek központi szerepet betölteni. Kényelmesek, tartósak, így a látványuk mellett még használatuk is tartogat előnyöket a tulajdonosaiknak.

A bőr ülőgarnitúrák modern irodák váróiban is kiválóan mutatnak, felhasználásuknak csakis a vásárló fantáziája szab határt. Fedezze fel kínálatunkat, válassza ki azt a bőr ülőgarnitúrát, ami illik elegáns otthonához, vagy irodájához! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy vásárolni szeretne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Hol hasznos a sarokgarnitúra?

Rengeteg különféle ülőgarnitúra létezik, más-más előnyökkel, kialakítással, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa azt, ami számára a leginkább megfelel az otthona berendezéséhez. Az egyik lehetőség, amellyel élhetünk, a sarokgarnitúra – nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mikor érdemes ezt a típust választani!

  • Kis lakásban kell sok ülőhely – Ha éppen ez a helyzet áll fenn Önnél, akkor a sarokgarnitúra biztosan beválik majd! Ez a típus lehetőséget ad arra, hogy maximálisan kihasználja a helyet a sarokban is, amit egyébként nehéz igazán jól megvalósítani.
  • Szereti, ha a szoba közepén nagy a szabad tér – ebben az esetben is tetszeni fog Önnek a sarokgarnitúra, hiszen úgy oldja meg az ülőhelyek kérdését, hogy közben végig a falakhoz igazodhat a vonala.
  • Kellemesnek találja, ha családias kört lehet kialakítani a nappaliban az ülőgarnitúrával – Ha így van, akkor a sarokgarnitúra Önnek való, hiszen nem csak egymás mellett lehet ülni az L alak miatt.

Nézzen be hozzánk bátran Ön is, és válogasson termékeink közül bizalommal! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Mely lakberendezési stílusokba illeszthető be a bőrfotel?

Az emberek többsége úgy viszonyul a bőrfotelhez, hogy az bármilyen környezetbe beilleszthető, hiszen a bőr egyik pozitív tulajdonsága, hogy egyszerre képes eleganciát, ugyanakkor bohóságot sugározni. És bár a többségnek igaza van abban, hogy a bőrfotel egy univerzális kialakítás, azonban nem minden formája és árnyalata illik minden lakberendezési stílushoz.

Idén is hódítani fog a minimalizmus, azonban új irányzatokat vesz fel. Az eddig uralkodó árnyalatokat felváltják a melegebb, trópusi színek, mint a homok, zöld vagy piszkos rózsaszín. Ezekhez a tónusokhoz azonban csak a színben harmonizáló bőrfotelek illenek. A másik uralkodó lakberendezési stílus a bohém vagy más néven mediterrán, ahol a pálma félék, a különböző növények, a fa textúrák és a zsúfolt berendezések hódítanak. Ehhez tökéletesen passzolhat egy feltűnőbb megjelenésű, sárgás vagy sötétebb barnás bőrfotel.

Természetesen a rusztikusba, modernbe, fényűzőbe és még sorolhatnánk hányféle stílusba beilleszthető a bőrfotel, azonban fontos, hogy mindig az adott irányzat elveinek megfelelő kialakítást válasszuk, hiszen csak így lehet az összkép harmonikus és egyedi! Nézzen körül nálunk, és válassza ki kedvencét!

Milyen előnyei vannak egy relax fotelnek?

A mai rohanó világban az embert számtalan irányból érheti terhelés, mely sokszor nem feltétlenül fizikai eredetű, sokkal inkább szellemi vagy lelki. Ennek következtében kijelenthető, hogy a népesség egyre nagyobb hányadát érintik különböző problémák a stresszes életmódból kifolyólag, mint például alvászavar, fizikai fájdalom, fáradékonyság, ingerültség. Talán nem is gondolnánk, hogy egy relax fotel mennyit segíthet ezeknek a gondoknak a csökkentésében!

A relax fotel, mint azt az elnevezése is jelzi, pontosan arra hivatott, hogy a lehető legmagasabb komfortot biztosítsa használójának, aki ezáltal nem csak fizikai, de lelki és szellemi megnyugvást is átélhet. Relax fotelt rendszeresen alkalmazó személyek körében kisebb eséllyel alakulhatnak ki a stressz és megterhelés következtében fellépő egészségügyi problémák!

Ha nem hiszi, tesztelje Ön is a relax fotel hihetetlenül nyugtató, feltöltődést nyújtó, és pihentető hatásait! Ismerje meg a Positano relax fotelt!

Pihenje ki a hétköznap fáradalmait relax fotelek segítségével!

A mindennapi forgatagban igazán jól eső érzés egy kicsit megpihenni, és feldolgozni azt a sok-sok élményt, ami egy nap leforgása alatt történik az emberrel. A nyugalmat otthonában főként a komfortos bútorok biztosítják, ám ha valódi kikapcsolódásban szeretne részesülni, vásároljon relax fotelt kínálatunkból!

A relax fotelekkel garantált a testi és lelki feltöltődés, ugyanis az ülőalkalmatosságok rendkívül kényelmesek, így egy hosszú munkanap után szinte vágyakozni fog arra, hogy megpihenhessen a fotelben!

A relax fotelek azok számára is ajánlottak, akik ülő vagy jelentős energiát megkövetelő fizikai munkát látnak el, ugyanis az ülőalkalmatosságok nemcsak az izmokat lazítják el, hanem a testtartást is javítják. Ezért ajánlott legalább napi fél órát a fotelben pihenni, így az egészségére is figyelmet fordíthat.

Legyen kiegyensúlyozott a mindennapokban, alapozza meg a nyugalmat relax fotelekkel! Bátran nézzen körül kínálatunkban!

Milyen stílusú bőr ülőgarnitúrát válasszunk?

A címben feltett kérdésre több lehetséges válasz létezik. Először is: olyat, amilyet szeretnénk! Nyilvánvaló, hogy végső soron a vásárló ízlése dönt, de néhány tanácsot azért érdemes megfogadni. Hiába választunk ugyanis egy gyönyörű és kényelmes bőr ülőgarnitúrát az otthonunkba, ha a többi bútorunkkal együtt nem mutat jól, mi több, abszolút nem illik az enteriőrbe!

Először is tisztázni kell, milyen stílusokhoz illik egy bőr ülőgarnitúra. A szögletes, letisztult vonalak minden modern, minimalista otthonban jól mutatnak, viszont a régiségekhez már kevésbé passzolnak. Klasszikus bútorokhoz inkább a lekerekített formákat érdemes választani, és a tűzött bőrfelület is jobban illik ehhez a stílushoz. Természetesen léteznek köztes megoldások is, de mindig tartsuk szem előtt, hogy nem csak bőr ülőgarnitúrát választunk, de az otthonunkat is megváltoztatjuk vele!

Ha minőségi, stílusos és kényelmes bőr ülőgarnitúrát szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal!

TOP