AKTUÁLIS VÁLASZTÉKUNK

TOVÁBBI MODELLEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK ÁRUHÁZUNKBAN

Áruházunkban a fentieken kívül számos egyéb modellt és kiegészítőket, úgy mint asztalokat, szőnyegeket, vagy éppen egyéb díszítő dekorációkat is kínálunk, illetve katalógusainkból kérésére megrendelünk és leszállítunk.

LEDERLANDlederland_logó
Az ülőgarnitúrák szakértője

Hol hasznos a sarokgarnitúra?

Rengeteg különféle ülőgarnitúra létezik, más-más előnyökkel, kialakítással, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa azt, ami számára a leginkább megfelel az otthona berendezéséhez. Az egyik lehetőség, amellyel élhetünk, a sarokgarnitúra – nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mikor érdemes ezt a típust választani!

  • Kis lakásban kell sok ülőhely – Ha éppen ez a helyzet áll fenn Önnél, akkor a sarokgarnitúra biztosan beválik majd! Ez a típus lehetőséget ad arra, hogy maximálisan kihasználja a helyet a sarokban is, amit egyébként nehéz igazán jól megvalósítani.
  • Szereti, ha a szoba közepén nagy a szabad tér – ebben az esetben is tetszeni fog Önnek a sarokgarnitúra, hiszen úgy oldja meg az ülőhelyek kérdését, hogy közben végig a falakhoz igazodhat a vonala.
  • Kellemesnek találja, ha családias kört lehet kialakítani a nappaliban az ülőgarnitúrával – Ha így van, akkor a sarokgarnitúra Önnek való, hiszen nem csak egymás mellett lehet ülni az L alak miatt.

Nézzen be hozzánk bátran Ön is, és válogasson termékeink közül bizalommal! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Mely lakberendezési stílusokba illeszthető be a bőrfotel?

Az emberek többsége úgy viszonyul a bőrfotelhez, hogy az bármilyen környezetbe beilleszthető, hiszen a bőr egyik pozitív tulajdonsága, hogy egyszerre képes eleganciát, ugyanakkor bohóságot sugározni. És bár a többségnek igaza van abban, hogy a bőrfotel egy univerzális kialakítás, azonban nem minden formája és árnyalata illik minden lakberendezési stílushoz.

Idén is hódítani fog a minimalizmus, azonban új irányzatokat vesz fel. Az eddig uralkodó árnyalatokat felváltják a melegebb, trópusi színek, mint a homok, zöld vagy piszkos rózsaszín. Ezekhez a tónusokhoz azonban csak a színben harmonizáló bőrfotelek illenek. A másik uralkodó lakberendezési stílus a bohém vagy más néven mediterrán, ahol a pálma félék, a különböző növények, a fa textúrák és a zsúfolt berendezések hódítanak. Ehhez tökéletesen passzolhat egy feltűnőbb megjelenésű, sárgás vagy sötétebb barnás bőrfotel.

Természetesen a rusztikusba, modernbe, fényűzőbe és még sorolhatnánk hányféle stílusba beilleszthető a bőrfotel, azonban fontos, hogy mindig az adott irányzat elveinek megfelelő kialakítást válasszuk, hiszen csak így lehet az összkép harmonikus és egyedi! Nézzen körül nálunk, és válassza ki kedvencét!

Milyen előnyei vannak egy relax fotelnek?

A mai rohanó világban az embert számtalan irányból érheti terhelés, mely sokszor nem feltétlenül fizikai eredetű, sokkal inkább szellemi vagy lelki. Ennek következtében kijelenthető, hogy a népesség egyre nagyobb hányadát érintik különböző problémák a stresszes életmódból kifolyólag, mint például alvászavar, fizikai fájdalom, fáradékonyság, ingerültség. Talán nem is gondolnánk, hogy egy relax fotel mennyit segíthet ezeknek a gondoknak a csökkentésében!

A relax fotel, mint azt az elnevezése is jelzi, pontosan arra hivatott, hogy a lehető legmagasabb komfortot biztosítsa használójának, aki ezáltal nem csak fizikai, de lelki és szellemi megnyugvást is átélhet. Relax fotelt rendszeresen alkalmazó személyek körében kisebb eséllyel alakulhatnak ki a stressz és megterhelés következtében fellépő egészségügyi problémák!

Ha nem hiszi, tesztelje Ön is a relax fotel hihetetlenül nyugtató, feltöltődést nyújtó, és pihentető hatásait! Ismerje meg a Positano relax fotelt!

TOP