BŐRÁPOLÓ SZEREK

BioLine Bőrápoló Készlet

 

Leather Soft Cleaner (Enyhe bőrtisztító) megtisztítja a különböző szennyeződésektől és foltoktól az anilines és pigmentált bőröket.
Ez egy vizes alapú termék, amely a felületbe hatolva anélkül tisztít, hogy a bőrt károsítaná.
Leather Protection Cream (Bőrápoló krém) folttisztító és szennyeződésgátló hatást fejt ki a fedetlen (natúr) és a fedett bőrökön, miközben megőrzi a bőr puhaságát.
Mivel minden esetben a Leather Protection Cream és a Leather Soft Cleaner együttes használatát javasoljuk, ezért egy készletbe vannak csomagolva
Tartalom:
150 ml Leather Cleaner
150 ml Protection Cream
1 Szivacs
1 Puha törlőkendő
1 Tájékoztató füzet

Ár: 5.400,- Ft

 

FOAM CLEANER (Bőr Tisztító Hab)

 

Ez a Strong Cleaner (Erős tisztító) termék aerosol változata. A Foam Cleaner előnye, hogy minimális nedvesség mellett tisztít. A Foam Cleaner kiváló az érzékeny bőrökhöz, mint a nubuk és más fedetlen (anilines) bőrökhöz.

Kiszerelés: 400 ml

Ár: 4.400,- Ft

BŐRÁPOLÓ, TISZTÍTÓ ÉS FOLTELTÁVOLÍTÓ SZEREK

Odour Remover (Bőr Szagtalanító)

Az összes bőrtípushoz - Kiszerelés: 200 ml
Az Odour Remover (Szagtalanító) eltávolítja a kellemetlen szagokat az összes bőrfajtából. Nem illatosító, hanem egy valódi szag semlegesítő.

Ár: 2.600,- Ft

 

Hide Rug Cleaner (Bőr szőnyeg tisztító)

 

A Hide Rug Cleaner egy száraz tisztítópor és folteltávolító olyan bőr szőnyegekhez melyekről a gyártás során az erdeti szőrzetet nem távolították el.
Ez a tisztítószer nagyon hatékony és rendkívül praktikus, mert lehetővé teszi, hogy a szőnyegen majdnem rögtön a kezelés után járni lehessen.

Ár: 4.400,- Ft

Ink Away (Tintalfolt Eltávolító)

 

Csak fedett bőrtípushoz - Kiszerelés: 8 ml

Ez az egyszerűen használható termék eltávolítja a tinta- és rúzsfoltokat a fedett bőrökről. A legjobb hatását úgy lehet elérni ha előzetesen a bőrt Leather Protection Cream –mel kezelték.
A termék a bőrön található friss (3-5 napos) tintafoltok eltávolítására lett kifejlesztve. Nem alkalmas az alkoholos filctollak és tartós kiemelők által hagyott nyomok eltávolítására.

Ár: 2.800,- Ft (8 ml)

BŐRJAVÍTÓ ÉS SZÍNEZŐ ANYAGOK

COLOUR LINE PIGMENTED KIT (PIGMENTÁLT SZÍNEZŐ KÉSZLET

 

Ezt a készlet lehetővé teszi az enyhén vagy közepesen megrepedt és kifakult fedett (pigmentált) bőrök megjelenésének javítását.
A Strong Cleaner (Erős tisztító) egy kímélő, vizes alapú tisztítószer, amely a legtöbb fedetlen (anilines) és fedett bőrhöz használható.
Eltávolítja a szennyeződéseket és a legtöbb vizes alapú foltot. A Colour Line Pigmented (Pigmentált színező) egy vizes alapú termék, amely pigment festékeket tartalmaz. A termékben található fixáló szerek rögzítik a pigmenteket. A termék előnye, hogy
kézzel is felvihető a felületre. A Colour Line Pigmented nagyon egyszerűen használható és alkalmas mind a professzionális mind az otthon végzett javításokhoz. Különböző színekben kapható

Ez a termék egyszerre több funkciót hajt végre:
• Egy olyan fixáló szert tartalmaz, mely lehetővé teszi, hogy a
festék megfelelően tapadjon a bőrhöz.
• Egy töltőanyagot tartalmaz az enyhe repedések és felületi sérülések eltüntetésére, csökkentésére.
• Vizes alapú pigmentet tartalmaz a sérülés vagy a beszívódott szennyeződések elfedésére.
• Egy védőréteget tartalmaz, amely megakadályozza, hogy száradás után a termék a ruházatba ivódjon, emellett a bőr felületét is
ellenállóvá teszi.
Tartalom:
140 ml Strong Cleaner
140 ml Colour Line Pigmented
1 Szivacs
1 Puha törlőkendő
1 Kesztyű
1 Tájékoztató füzet

Ár: 5.200,- Ft
A fenti termékek postai utánvéttel megrendelhetőek. Szállítási határidő a készlet függvényében.

Stay Bright - Színtranszfer Eltávolító és Védő

 

Színtranszfer elleni védelem és tisztítás világos színű bőrökhöz.
Eltünteti a legtöbb takaró, díszpárna, öv, farmer, újságpapír, friss golyóstollnyom, cipő ápoló, rúzs, rágógumi és szövegkiemelő, stb., okozta elszíneződést világos színű valódi bőrökről. Csökkenti a jövőbeni esetleges színtranszfer valószínűségét.
Nem alkalmas nubuk és velúr bőrökhöz.
Tartalom:
125 ml Colour Transfer Remover
225 ml Leather Cleaner
225 ml Leather Barrier
2 db puha kendő
1 db szivacs
1 db használati útmutató

Ár: 5.900,- Ft

 

COLOUR LINE ANILINE (ANILINES BŐR-SZÍNEZŐ) 

 

Csak fedetlen (anilin) bőrökhöz.
Ezt a készletet az anilin bőrök színének felújítására fejlesztették ki. Kiválóan használható az anilin bőrökön található eltérő színű területek egységesítésére. A világosabb színű sávokat be lehet sötétíteni, hogy illeszkedjenek a sötétebb színűekhez.
A Leather Soft Cleaner (Enyhe bőrtisztító) az összes bőrtípushoz használható vizes alapú tisztítószer. Ez egy mérsékelt hatású tisztító, amely nem változtatja meg a bőr eredeti tulajdonságait és kikészítését. A Leather Soft Cleaner eltávolítja a legtöbb száraz, ill. vizes alapú szennyeződést. Sok kereskedelemben kapható tisztítószer oldószert tartalmaz, mint pl. alkohol, terpentin, melyek bár nagyon hatékonyan tisztítanak, de károsítják a védőréteget vagy kiszárítják a bőrt. A Leather Soft Cleaner nem tartalmaz oldószert, nem rongálja meg a védőréteget és nem károsítja a bőrt.
A Colour Line Aniline (Anilin színező) egy átlátszó anilinfesték. A termék nem takarja el teljesen a felületet, mint a pigment bevonat (pl. a színhibákat), csak megszínezi az adott területet anélkül, hogy elfedné a felületet.

A Colour Line Aniline már egyszeri alkalmazással is többféle hatást fejt ki:
• Egy fixálószert tartalmaz, mely elősegíti, hogy a festék
tökéletesen megtapadjon a bőr felületén.
• Kiegészítő védelmet nyújt a bőrnek.
• Lehetővé teszi az anilines bőrök újrafestését a bőr
tapintásának megváltoztatása nélkül.
• Száradás után nem színezi a ruházatot.
Tartalom:
140 ml Leather Soft Cleaner
140 ml Colour Line Aniline
1 Szivacs
1 Puha törlőkendő
1 Kesztyű
1 Tájékoztató füzet

Ár: 5.200,- Ft

Megrendelését és esetlegesen felmerülő kérdéseit a 'Kapcsolat' menüpontban, a konkrét termék megjelölésével, elektronikus levélben várjuk.
TOP