BÚTORÁPOLÁS

A bőrbútorok – más használati tárgyainkhoz hasonlóan – ápolást igényelnek. Megfelelő ápolás mellett az élettartama hosszabb lesz, és szépségét tovább megőrzi.
Az egyes bútordarabok ápolási igénye függ a bőr típusától, színétől, a bútor konstrukciójától és esetleges funkcióitól, az igénybevételtől, helyi körülményektől, stb.
A bőrbútorok tisztítását és ápolását kizárólag kifejezetten erre a célra kifejlesztett szerekkel végezzük. A különböző bőr típusokhoz  mindig kifejezetten az adott bőr típushoz ajánlott szert  tanácsos használni.
Az általános bútor ápolószerek használatát nem ajánljuk még akkor sem, ha használati útmutatójukban a bőrbútor szerepel.
Semmiképpen nem szabad oldószer és szilikon tartalmú szereket használni, mert ezek jelentős károkat okozhatnak!
Ha Ön nem szeretne bőrbútorának rendszeres ápolásával foglalkozni bízza a feladatot  ránk!

Bőrápolás

A bőrbútorok – más használati tárgyainkhoz hasonlóan – ápolást igényelnek. Megfelelő ápolás mellett az élettartama hosszabb lesz, és szépségét tovább megőrzi.

Textilápolás

Megoldások finom textiliák, szövetek, szőnyegek, matracok, függönyök tisztítására, folteltávolítására.

A bőr garnitúrák átfestése

Egy bőr ülőgarnitúra, ha valódi, minőségi bőrből készült, állandó törődést igényel. A természetes bőr képes hosszú évekig szolgálni tulajdonosait, szép és ép maradni, cserébe csak egy kis gondoskodásra van szüksége.

Idővel megjelennek a bőr kárpiton a használat jelei. A patina mellett azonban előbb-utóbb különféle kopások, gyűrődések, repedések is elcsúfíthatják a felületét, ez pedig nem csupán a szemnek csúnya, de bizony a bőr ülőgarnitúra értékéből is elvesz. Azonban aggodalomra semmi ok, mert a bőr garnitúrák átfestésével lehet segíteni ezen a problémán.

A bőr garnitúrák átfestésének eredményeképpen egy megújult kárpit kerül majd a kanapéra vagy a fotelre. A festés elfedi a hibákat, a bőr megkopott színe újra élénken fest majd, a bőr felfrissül, szinte megfiatalodik. A bőr ülőgarnitúrát így nem kell letakarnia, dugdosnia vagy újat venni helyette, egyszerűen csak adhat neki egy második életet.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken bőr ülőgarnitúrák átfestése kapcsán is!

Bőr ülőgarnitúra karbantartási tippek!

Bőr ülőgarnitúrák, minőségi kivitelben, kedvező áron, gazdag választék, vásároljon megbízható cégtől igényes bútort otthonába!

bőr ülőgarnitúrák rendkívül népszerűek, elegánsak, igényesek, felhasználásukkal ízléses és exkluzív összképet lehet létrehozni az ingatlanon belül. Ahhoz, hogy a bútorok hosszú éveken át megőrizzék kifogástalan kinézetüket, fontos odafigyelni a karbantartásukra.

bőr ülőgarnitúrák tisztítását, ápolását nem lehet akármilyen eszközzel, vegyszerrel végezni. A kereskedésekben nagyon sokféle bőrápoló termék elérhető már, ezekből érdemes beszerezni otthonra, és bizonyos időközönként alkalmazni a bőr gondozásához.

Ha új bútorra lenne szüksége, tekintse meg gazdag, ízléses ülőgarnitúra választékunkat, és vásároljon nálunk! Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

TOP