BŐRÁPOLÓ SZEREK

BioLine Bőrápoló Készlet

 

Leather Soft Cleaner (Enyhe bőrtisztító) megtisztítja a különböző szennyeződésektől és foltoktól az anilines és pigmentált bőröket.
Ez egy vizes alapú termék, amely a felületbe hatolva anélkül tisztít, hogy a bőrt károsítaná.
Leather Protection Cream (Bőrápoló krém) folttisztító és szennyeződésgátló hatást fejt ki a fedetlen (natúr) és a fedett bőrökön, miközben megőrzi a bőr puhaságát.
Mivel minden esetben a Leather Protection Cream és a Leather Soft Cleaner együttes használatát javasoljuk, ezért egy készletbe vannak csomagolva
Tartalom:
150 ml Leather Cleaner
150 ml Protection Cream
1 Szivacs
1 Puha törlőkendő
1 Tájékoztató füzet

Ár: 5.400,- Ft

 

FOAM CLEANER (Bőr Tisztító Hab)

 

Ez a Strong Cleaner (Erős tisztító) termék aerosol változata. A Foam Cleaner előnye, hogy minimális nedvesség mellett tisztít. A Foam Cleaner kiváló az érzékeny bőrökhöz, mint a nubuk és más fedetlen (anilines) bőrökhöz.

Kiszerelés: 400 ml

Ár: 4.400,- Ft

BŐRÁPOLÓ, TISZTÍTÓ ÉS FOLTELTÁVOLÍTÓ SZEREK

Odour Remover (Bőr Szagtalanító)

Az összes bőrtípushoz - Kiszerelés: 200 ml
Az Odour Remover (Szagtalanító) eltávolítja a kellemetlen szagokat az összes bőrfajtából. Nem illatosító, hanem egy valódi szag semlegesítő.

Ár: 2.600,- Ft

 

Hide Rug Cleaner (Bőr szőnyeg tisztító)

 

A Hide Rug Cleaner egy száraz tisztítópor és folteltávolító olyan bőr szőnyegekhez melyekről a gyártás során az erdeti szőrzetet nem távolították el.
Ez a tisztítószer nagyon hatékony és rendkívül praktikus, mert lehetővé teszi, hogy a szőnyegen majdnem rögtön a kezelés után járni lehessen.

Ár: 4.400,- Ft

Ink Away (Tintalfolt Eltávolító)

 

Csak fedett bőrtípushoz - Kiszerelés: 8 ml

Ez az egyszerűen használható termék eltávolítja a tinta- és rúzsfoltokat a fedett bőrökről. A legjobb hatását úgy lehet elérni ha előzetesen a bőrt Leather Protection Cream –mel kezelték.
A termék a bőrön található friss (3-5 napos) tintafoltok eltávolítására lett kifejlesztve. Nem alkalmas az alkoholos filctollak és tartós kiemelők által hagyott nyomok eltávolítására.

Ár: 2.800,- Ft (8 ml)

BŐRJAVÍTÓ ÉS SZÍNEZŐ ANYAGOK

Stay Bright - Színtranszfer Eltávolító és Védő

 

Színtranszfer elleni védelem és tisztítás világos színű bőrökhöz.
Eltünteti a legtöbb takaró, díszpárna, öv, farmer, újságpapír, friss golyóstollnyom, cipő ápoló, rúzs, rágógumi és szövegkiemelő, stb., okozta elszíneződést világos színű valódi bőrökről. Csökkenti a jövőbeni esetleges színtranszfer valószínűségét.
Nem alkalmas nubuk és velúr bőrökhöz.
Tartalom:
125 ml Colour Transfer Remover
225 ml Leather Cleaner
225 ml Leather Barrier
2 db puha kendő
1 db szivacs
1 db használati útmutató

Ár: 5.900,- Ft

 

Megrendelését és esetlegesen felmerülő kérdéseit a 'Kapcsolat' menüpontban, a konkrét termék megjelölésével, elektronikus levélben várjuk.
TOP