TEXTILÁPOLÓ SZEREK

MIKROSZÁLAS TEXTÍLIA TISZTÍTÓ KÉSZLET

A Microfibre Care Kit specifikusan a Mikroszálas textiliák tisztítására és a protein- (étel) és tannintartalmú (ital) foltok, valamint a legtöbb golyóstoll által hagyott tintafolt eltávolítására kifejlesztett termék.
A 225 ml-es spray flakon általában 6 ülés tisztításához elég.

Tartalma:
225 ml Microfibre Cleaner spray
1 Microfibre Cleaning Cloth (tisztítókendő)
1 Mosdókesztyű
2 Szivacs

Ár: 7.100,-

 

TEXTILE CARE - TEXTIL TISZTÍTÓ KÉSZLET

Tisztítás és védelem.
„Easy cleaning” („Egyszerű tisztítás”) elv
Ez a készlet 2 terméket tartalmaz amely alkalmas a textíliák nagy részének (kivéve gyapjú és selyem) és a mikroszálas textilek ápolására. Használata praktikus, gyors és egyszerű tisztítást biztosít a színek kifakítása vagy foltok hagyása nélkül.
Textile Cleaner
(Textil tisztító)
A Textile Cleaner (Textil tisztító) egy specifikus tisztítószer a legtöbb szálhoz (kivéve tiszta gyapjú és selyem), szintetikus, kevert és mikroszálakhoz. A 225 ml-es spray flakon általában egy heverő 5 ülésének tisztításához elég. .
Textile Protector W
Textil védő W)
A Textile Protector W egy vizes alapú spray a
szövetek és mikroszálak étel- és italfoltok, az izzadságban levő zsírsavak, stb. elleni védelmére. Praktikus tisztítás vagy folteltávolítás után használni. A Textile Protector W közvetlenül a tiszta, még nedves szöveten alkalmazható.
A 225 ml-es spray flakon általában egy heverő 5 ülésének tisztítás vagy folteltávolítás utáni védő kezeléséhez elég.
Tartalom:
225 ml Textile Cleaner
225 ml Textile Protector W
1 Fürdőszobai kesztyű
1 Szivacs
1 Tájékoztató füzet

Ár: 5.900,- Ft
A fenti termékek postai utánvéttel megrendelhetőek. Szállítási határidő a készlet függvényében.

 

SOS TEXTILE STAIN REMOVER KIT (TEXTIL FOLTTISZTÍTÓ)

Ez a készlet 4 terméket tartalmaz, melyek mindenféle folt eltávolítására alkalmasak bármilyen szövetből, beleértve a gépkocsi- és hajóüléseket, heverőket, szőnyeget, padlószőnyegeket, matracokat, függönyöket és ruhákat. Rendkívül hatékony mind a friss mind a régi foltokon. Eltávolítja az italok, gyümölcslevek, étel, mártások, golyóstoll, vizelet, vér, hányás és rúzs által hagyott foltokat.
Nagyon hasznos termék amelyet érdemes az új bútor, szőnyeg, matrac , stb beszerzésével egyidőben megvásárolni, hogy az esetleges “baleseteknél” kéznél legyen.

Stain Away
(Folttisztító) - 100 ml
A Stain Away (Folttisztító) egy vizes alapú termék, mely eltünteti a friss foltok nagy részét (beleértve a golyóstoll által hagyott foltokat) a mikroszálas vagy a folttaszító textileken. A makacs foltokhoz a Stain Away (Folttisztító) mellett használja az SOS Textile (SOS Textil) készletet vagy az Ink Killer for Textiles (Tintafolt-eltávolító textilekhez) vagy a Textile Grease Remover (Textil zsírfolteltávolító) termékeket.
Ox’Cleaner
(Oxigénes tisztító) - 50 g
Az Ox’Cleaner (Oxigénes tisztító) egy ital, étel, vizelet és vér által hagyott foltok eltávolítására kifejlesztett por. Eltávolítja a foltudvart, a víz által hagyott foltokat, a sárgulást stb. is. Az összes textilszálból készült szöveten valamint más anyagokon pl. bútor-, fali- és függönykárpiton, matracokon, szőnyegeken, padlószőnyegeken és ruhákon alkalmazható. .

Tartalom:
100 ml Stain Away
50 g Ox’Cleaner
100 ml Stain Remover S
100 ml Resistant Stain Cleaner
1 Puha törlőkendő
1 Szivacs

Ár: 8.100,- Ft

 

TEXTILE CARE FOR NATURAL FIBRES

Tisztító készlet természetes szálból készült textilekhez

Ez a készlet 2 terméket tartalmaz a természetes szálak (beleértve a gyapjú és selyem) és a finom szövetek tisztítására. Használata pratikus, gyors és egyszerű tisztítást biztosít a színek kifakítása vagy foltok hagyása nélkül
Tartalom:
225 ml Textile Cleaner N
225 ml Textile Protector W
1 Fürdőszobai kesztyű
1 Szivacs

Ár: 8.900,- Ft

 

INK KILLER - TEXTIL TINTAFOLT ELTÁVOLÍTÓ

Az Ink Killer eltávolítja a tinta és golyóstoll nyomokat mindenféle textíliából beleértve a mikroszálas anyagokat. Nem használható nyomott mintás anyagokhoz és selyemhez.
Tartalom: 50 ml

Ár: 4.700,- Ft

 

A textil ülőgarnitúra tisztítása és ápolása

A textil ülőgarnitúra tisztítása és ápolásaA kanapék mindennapos használata sajnos roncsolja azok újszerű állapotát, így fontos, hogy rendszeresen ápoljuk és tisztítsuk őket. Ezekhez érdemes megfelelő eszközöket használnia, hogy ne tegyen kárt a textil kanapék anyagában.

A mindennapi szennyeződéseket érdemes rendszeres porszívózással eltüntetni, ám a mikroszálas textíliák megfelelő tisztításához megtalálja kínálatunkban az ehhez megfelelő tisztító anyagokat is. Ez a textília tisztító eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket, úgy, mint az étel és az italfoltokat is. Fontos, hogy a tisztítószer, amit az ülőgarnitúra karbantartása során használ, kíméletesek legyenek annak felületével. A kanapék színét védve, úgy tisztítsa azt meg, hogy közben nem fakítja a textíliát.

A jó tisztítószer nem csak az új foltokon hatékony, de a régi foltok eltávolításával is szembe száll. Textil ülőgarnitúra vásárlásakor gondoljon Ön is a megfelelő tisztítószerekre, amelyeket kínálatunkban megtalál. A leglehetetlenebbnek tűnő foltokat is eltávolító textil tisztítóink garantáltan eltávolítanak minden nem kívánt foltot ülőgarnitúrájáról.

A tisztítószereket keresse kínálatunkban, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Megrendelését és esetlegesen felmerülő kérdéseit a 'Kapcsolat' menüpontban, a konkrét termék megjelölésével, elektronikus levélben várjuk.
TOP