AKTUÁLIS VÁLASZTÉKUNK

TOVÁBBI MODELLEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK ÁRUHÁZUNKBAN

Áruházunkban a fentieken kívül számos egyéb modellt és kiegészítőket, úgy mint asztalokat, szőnyegeket, vagy éppen egyéb díszítő dekorációkat is kínálunk, illetve katalógusainkból kérésére megrendelünk és leszállítunk.

LEDERLAND
Az ülőgarnitúrák szakértője

FRAKTÁL KÉPEK

Egyedileg készített poszterek, modern design
SZIESZTA POSZTER

Ülőgarnitúra munkához, otthonra!

Az ülőgarnitúra bőr kárpittal a dolgozószoba dísze lesz! A modern bútorok klasszikus minőségben, nagy választékban megvásárolhatóak a kínálatunkból!

A home office egyre inkább teret hódít. Az irodában töltött idő lerövidül és az otthon végezhető munka ideje is növekszik. Ez azt jelenti, hogy ki kell alakítani otthon is egy teret, ami a munka eredményességét támogatja. Az íróasztal és az irodai szék mellett helyet kaphat a szobában vagy a dolgozósarokban egy olyan ülőgarnitúra, ami a kényelmesebb ülést támogatja. A bőr kárpitos, erős szerkezetű, párnázott ülőfelülettel ellátott bútor kiváló alternatív nyújt az íróasztal előtti ülés mellett.

Az ülőgarnitúra nemcsak kényelmes, de a bőr változat nagyon elegáns, kiválóan illik az irodai környezetet megteremtő munka sarokba is. Válassza ki az új ülőgarnitúrát a mi termékeinkből és rendezze be a dolgozószobát a home office idejére! Az ideális körülmények elősegítik a hatékony munkát akkor is, amikor nem az irodában ül és dolgozik!Az ülőgarnitúrákról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Bőr ülőgarnitúrák: mire érdemes odafigyelni?

Bőr ülőgarnitúrák igényes, gazdag választékával várjuk vevőinket. Segítünk, hogy tudjon vigyázni a bútorára, tájékozódjon a részletekről!

A bőr ülőgarnitúrák rendkívül népszerű bútorok, sokan választják szívesen otthonuk berendezésekor elegáns, igényes megjelenésük miatt. Ahhoz, hogy az ülőgarnitúrák hosszú éveken át megőrizzék hibátlan kinézetüket, pár dologra nem árt odafigyelni velük kapcsolatban.

A bőrbútorok, így az ülőgarnitúrák is rendkívül érzékenyek a napsugárzásra. A megvásárolt berendezést mindenképp olyan részre kell tenni a helyiségen belül, ahol nem tűzhet rá folyamatosan a nap. A bőr a meleg hatására veszít a nedvesség és zsírtartalmából, emiatt az anyag megkeményedik és hamar tönkremegy. Ezen kívül érdemes még a használatkor arra odafigyelni, hogy a bőr ülőgarnitúra ne érintkezzen festett, vagy festéket kibocsátó anyaggal, például farmerrel, mert elszínezheti a bútor felületét.

Legyen körültekintő, és óvja megvásárolt bútorát azért, hogy sokáig gyönyörködhessen benne! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Luxus garnitúra: elegáns, kényelmes megoldás!

Luxus garnitúra, gazdag, változatos kínálat, kedvező árak, körültekintő anyagválasztás, formatervezés, kényelem magas fokon!

Ülőgarnitúra vásárláskor egyesek kifejezetten ragaszkodnak a luxus termékekhez. Egyrészt eleganciát varázsolnak a lakótérbe, másrészt a maximális kényelemről is gondoskodnak. Amennyiben Ön is magasra tette a mércét a bútorvásárlással kapcsolatban, ismerkedjen meg luxus garnitúráinkkal!

Luxus garnitúráink tökéletesen megfelelnek a magas igényeknek, garantáljuk, hogy elégedett lesz a kiválasztott bútorral. Termékeink minden téren a luxust, eleganciát képviselik. Kínálatunk gazdag, változatos, ahol mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb ülőgarnitúrát. A kiválasztott bútor hosszú éveken át fog gondoskodni az igényes környezetről, magas fokú kényelemről.

Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, és legyen tulajdonosa egy igazán egyedülálló, igényes bútornak! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Olasz bőrbútorok: az elérhető legmagasabb színvonal

Olasz bőrbútorok széles választékban, az Ön elképzelései szerint - a stílus és a legmagasabb minőség találkozása!

Az olasz bőrbútorok a stílus és a minőség szinonimái; aki szereti, ha az otthona minőséget tükröz, miközben egyedi, mással össze sem hasonlító atmoszféra is uralja azt, az olasz formatervezés és minőség mellé teszi le a voksát. Az ízlés persze már más kérdés, tehát van, aki a kerekebb, lágyabb formákat kedveli, és van, aki a szögletesebb, minimalista-modern bútorzat felé húz, ám az olasz bőrbútorok egyik legnagyobb előnye, hogy mindenki megtalálhatja közöttük az ízlésének legmegfelelőbb darabokat.

Amennyiben olasz bőrbútorokat szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Nálunk a legkiválóbb minőségű, egyedi tervezésű olasz bőrbútorok közül választhatja ki otthona legfontosabb bútordarabjait, és akár egyedi elképzeléseit is meg tudjuk valósítani!

Ha felkeltettük az érdeklődését az olasz bőrbútorok iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Sarok garnitúracsaládi méretben

sarok garnitúra családi méretekkel rendelkezik, így ideális több tagú családnak! Ki állítja, hogy a valódi bőr kárpit nem való olyan lakásba, ahol gyerekek is vannak? A nagyobb gyerekekre már nyugodtan rá lehet bízni, hogy felelősségteljesen viselkedjenek és vigyázzanak a kényesebb, értékesebb bútorokra is. A sarok garnitúra is része a bőr ülőgarnitúrákból álló termék kínálatunknak. Szeretnénk a vásárlók figyelmébe ajánlani az Illusion vagy a Gaspare kollekció modelljeit, amik nagy méretben készült, kényelmes sarok garnitúrákat is rejtenek.

Az elegáns, világos színekben készült sarok garnitúra lehet klasszikus vonalvezetésű vagy modern formába öntött nappali bútor, ami magára vonja a figyelmet és megalkotja a szoba fókuszát. Puha tapintás, rafinált kialakítás, finom árnyalatok teszik különlegessé az áruházunkban kapható sarok garnitúrákat.

Ha felkeltette az érdeklődését bármelyik termékünk és szeretne családi ülőgarnitúrát igényes kivitelben,vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon vagy üzenetben!

Az elegancia jegyében rendezné be otthonát? Ne feledkezzen meg a bőr ülőgarnitúrákról!

Manapság többféle lakberendezési stílus közül is válogathatnak az emberek, így mindenki ki tudja választani azt az irányzatot, ami számára a legmegfelelőbb. Mostanában rengetegen választják az elegáns, letisztult stílust, ugyanis rendkívül igényes összképet biztosít. Ha Önt is megfogta ez az irány, és mindenképp az elegancia jegyében rendezné be otthonát, ne feledkezzen meg a bőr ülőgarnitúrákról!

A bőr már önmagában eleganciát sugároz, ezért az anyagból készült bútorok nélkülözhetetlenek az elegáns stílusú lakberendezésből. A bőr ülőgarnitúrák roppant dekoratívak, ezért bármelyik helyiségben képesek központi szerepet betölteni. Kényelmesek, tartósak, így a látványuk mellett még használatuk is tartogat előnyöket a tulajdonosaiknak.

A bőr ülőgarnitúrák modern irodák váróiban is kiválóan mutatnak, felhasználásuknak csakis a vásárló fantáziája szab határt. Fedezze fel kínálatunkat, válassza ki azt a bőr ülőgarnitúrát, ami illik elegáns otthonához, vagy irodájához! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, vagy vásárolni szeretne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Hol hasznos a sarokgarnitúra?

Rengeteg különféle ülőgarnitúra létezik, más-más előnyökkel, kialakítással, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa azt, ami számára a leginkább megfelel az otthona berendezéséhez. Az egyik lehetőség, amellyel élhetünk, a sarokgarnitúra – nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mikor érdemes ezt a típust választani!

  • Kis lakásban kell sok ülőhely – Ha éppen ez a helyzet áll fenn Önnél, akkor a sarokgarnitúra biztosan beválik majd! Ez a típus lehetőséget ad arra, hogy maximálisan kihasználja a helyet a sarokban is, amit egyébként nehéz igazán jól megvalósítani.
  • Szereti, ha a szoba közepén nagy a szabad tér – ebben az esetben is tetszeni fog Önnek a sarokgarnitúra, hiszen úgy oldja meg az ülőhelyek kérdését, hogy közben végig a falakhoz igazodhat a vonala.
  • Kellemesnek találja, ha családias kört lehet kialakítani a nappaliban az ülőgarnitúrával – Ha így van, akkor a sarokgarnitúra Önnek való, hiszen nem csak egymás mellett lehet ülni az L alak miatt.

Nézzen be hozzánk bátran Ön is, és válogasson termékeink közül bizalommal! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Mely lakberendezési stílusokba illeszthető be a bőrfotel?

Az emberek többsége úgy viszonyul a bőrfotelhez, hogy az bármilyen környezetbe beilleszthető, hiszen a bőr egyik pozitív tulajdonsága, hogy egyszerre képes eleganciát, ugyanakkor bohóságot sugározni. És bár a többségnek igaza van abban, hogy a bőrfotel egy univerzális kialakítás, azonban nem minden formája és árnyalata illik minden lakberendezési stílushoz.

Idén is hódítani fog a minimalizmus, azonban új irányzatokat vesz fel. Az eddig uralkodó árnyalatokat felváltják a melegebb, trópusi színek, mint a homok, zöld vagy piszkos rózsaszín. Ezekhez a tónusokhoz azonban csak a színben harmonizáló bőrfotelek illenek. A másik uralkodó lakberendezési stílus a bohém vagy más néven mediterrán, ahol a pálma félék, a különböző növények, a fa textúrák és a zsúfolt berendezések hódítanak. Ehhez tökéletesen passzolhat egy feltűnőbb megjelenésű, sárgás vagy sötétebb barnás bőrfotel.

Természetesen a rusztikusba, modernbe, fényűzőbe és még sorolhatnánk hányféle stílusba beilleszthető a bőrfotel, azonban fontos, hogy mindig az adott irányzat elveinek megfelelő kialakítást válasszuk, hiszen csak így lehet az összkép harmonikus és egyedi! Nézzen körül nálunk, és válassza ki kedvencét!

Milyen előnyei vannak egy relax fotelnek?

A mai rohanó világban az embert számtalan irányból érheti terhelés, mely sokszor nem feltétlenül fizikai eredetű, sokkal inkább szellemi vagy lelki. Ennek következtében kijelenthető, hogy a népesség egyre nagyobb hányadát érintik különböző problémák a stresszes életmódból kifolyólag, mint például alvászavar, fizikai fájdalom, fáradékonyság, ingerültség. Talán nem is gondolnánk, hogy egy relax fotel mennyit segíthet ezeknek a gondoknak a csökkentésében!

A relax fotel, mint azt az elnevezése is jelzi, pontosan arra hivatott, hogy a lehető legmagasabb komfortot biztosítsa használójának, aki ezáltal nem csak fizikai, de lelki és szellemi megnyugvást is átélhet. Relax fotelt rendszeresen alkalmazó személyek körében kisebb eséllyel alakulhatnak ki a stressz és megterhelés következtében fellépő egészségügyi problémák!

Ha nem hiszi, tesztelje Ön is a relax fotel hihetetlenül nyugtató, feltöltődést nyújtó, és pihentető hatásait! Ismerje meg a Positano relax fotelt!

Pihenje ki a hétköznap fáradalmait relax fotelek segítségével!

A mindennapi forgatagban igazán jól eső érzés egy kicsit megpihenni, és feldolgozni azt a sok-sok élményt, ami egy nap leforgása alatt történik az emberrel. A nyugalmat otthonában főként a komfortos bútorok biztosítják, ám ha valódi kikapcsolódásban szeretne részesülni, vásároljon relax fotelt kínálatunkból!

A relax fotelekkel garantált a testi és lelki feltöltődés, ugyanis az ülőalkalmatosságok rendkívül kényelmesek, így egy hosszú munkanap után szinte vágyakozni fog arra, hogy megpihenhessen a fotelben!

A relax fotelek azok számára is ajánlottak, akik ülő vagy jelentős energiát megkövetelő fizikai munkát látnak el, ugyanis az ülőalkalmatosságok nemcsak az izmokat lazítják el, hanem a testtartást is javítják. Ezért ajánlott legalább napi fél órát a fotelben pihenni, így az egészségére is figyelmet fordíthat.

Legyen kiegyensúlyozott a mindennapokban, alapozza meg a nyugalmat relax fotelekkel! Bátran nézzen körül kínálatunkban!

Milyen stílusú bőr ülőgarnitúrát válasszunk?

A címben feltett kérdésre több lehetséges válasz létezik. Először is: olyat, amilyet szeretnénk! Nyilvánvaló, hogy végső soron a vásárló ízlése dönt, de néhány tanácsot azért érdemes megfogadni. Hiába választunk ugyanis egy gyönyörű és kényelmes bőr ülőgarnitúrát az otthonunkba, ha a többi bútorunkkal együtt nem mutat jól, mi több, abszolút nem illik az enteriőrbe!

Először is tisztázni kell, milyen stílusokhoz illik egy bőr ülőgarnitúra. A szögletes, letisztult vonalak minden modern, minimalista otthonban jól mutatnak, viszont a régiségekhez már kevésbé passzolnak. Klasszikus bútorokhoz inkább a lekerekített formákat érdemes választani, és a tűzött bőrfelület is jobban illik ehhez a stílushoz. Természetesen léteznek köztes megoldások is, de mindig tartsuk szem előtt, hogy nem csak bőr ülőgarnitúrát választunk, de az otthonunkat is megváltoztatjuk vele!

Ha minőségi, stílusos és kényelmes bőr ülőgarnitúrát szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal!

TOP