Adele

Műszaki adatlap: Adele_C014

Bőrfotelek valódi minőségben!

bőrfotel mindig jó választás, ha egy stílusos és igényes lakberendezési tárgyat keres az otthonába vagy a dolgozószobájába. A bőr kárpittal készült bútorokban nem fog csalódni, mert nemcsak szépek, hanem mindig hosszú távra szólnak.

A bútor áruházunk elsősorban a bőr bútorok forgalmazására specializálódott, ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék egyaránt megtalálhatóak a választékunkban. Egy bőrfotel önmagában is gyönyörű és ízléses fókuszpontja lehet a szobának. A termékeink között megtalálhatóak az Adele fantázianévvel ellátott bőrfotelek, amik egy csipetnyi retro életérzést csempésznek az enteriőrbe. Mély kék, szürke, valamint sötét szürke színekben kaphatóak, a kárpitot színben hozzáillő lábak egészítik ki.

Az Adele bőrfotelek mellett további kollekciók is elérhetőek színben és stílusban különböző kivitelben. Válogasson a kínálatunkból, ha szeretné otthonát, irodáját, dolgozószobáját kényelmessé, stílusossá tenni egy-két, valóban minőségi bútorral! Szívesen állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeink egyikén!

TOP