AZ ÖNÖK KÉNYELMÉÉRT IMMÁRON TÖBB MINT 20 ÉVE

LEDERLAND a világ első bőrbútorok kiskereskedelmi értékesítésére szakosodott áruházlánca. Az első LEDERLAND 1975-ben nyílt meg Belgiumban. A cél az volt, hogy magas minőségi kategóriába tartozó bőrbútorokat minden addiginál lényegesen szélesebb bőr- és színválasztékkal, kedvező áron kínáljon. Az eltelt több mint 30 év nemzetközi tapasztalata olyan exkluzív választék kialakítását tette lehetővé, amely a kapható valamennyi fő stílusirányzatot felöleli és amelynek minden darabja valamilyen szempontból különleges.

Ha Ön már unja a lépten-nyomon visszaköszönő formákat, különösen finom és különleges bőr kárpitra vágyik, igényes textil kárpittal szeretne bútort vásárolni, szeretné a bútort a vásárlás előtt alaposan kipróbálni, speciális, bőr, textil vagy szőnyeg tisztító – ápoló szerekre van szüksége, vagy egyszerűen csak szeretne alaposan tájékozódni egy hosszú távú beruházásra vonatkozó döntés előtt, jöjjön el hozzánk és kérje tanácsadóink segítségét!

A több mint negyedszázad során a bőrbútorokkal kapcsolatban szerzett és folyamatosan gyarapodó tudás és tapasztalat a minőség biztosítéka és a vásárlók biztonságát szolgálja.

Az első budapesti Lederland áruház 1995. április 8-án nyílt meg.
Jelenleg  a törökbálinti MAXCity-ben működik LEDERLAND áruház.

Az áruházban nemcsak bútorok és kiegészítők, hanem speciális tisztító és ápolószerek is kaphatók  és a vásárlók és érdeklődők különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

LEDERLAND SZÁMOKBAN

5000+

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

1000+

MODELL VARIÁCIÓ

500+

KIEGÉSZÍTŐ

21

ÉVE AZ ÜGYFELEKÉRT

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:

Lakberendezési tanácsadás
Bőrbútorok tisztítása, ápolása
Bőrbútorok javítása

BŐRBÚTOROK ÉS KIEGÉSZÍTŐK ÓRIÁSI VÁLASZTÉKA

Nézze meg modelljeinket, vagy látogasson meg minket bemutató termünkben.

TOP