POSITANO

Modern relax fotel elektromosan működtethető háttámlával és külön vezérelhető lábtartó résszel.
Műszaki lap: B944 Positano

Relax fotel, egy bútor, amiből nincs kedve felállni

relax fotel lesz a kedvenc nappali bútora, ha egyszer helyet foglal benne! Az átlagos fotelek is lehetnek nagyon kényelmesek és marasztalóak, de össze sem lehet hasonlítani őket egy eredeti relax fotellel. Az ilyen bútort minden részletében arra tervezték, hogy a tökéletes pihenést szolgálja.

Hogyan lehet egy egyszerű, már önmagában kényelmes fotelből még kényelmesebb ülő bútor? A zavartalan üldögélést a bútor mozgatható alkatrészei még inkább elősegítik. Mint egy luxus nyaraláson, csak dőljön hátra és élvezze a kényelmet! A relax fotel támláját állítsa abba a szögbe, ami a legjobb támasztékot nyújtja a hátának, a lábtartót emelje a megfelelő magasságba és helyezze rá a lábát! Engedje el magát és élvezze az otthoni pihenést!

Mindenkinek szüksége van egy igazi relax fotelre, aki kedveli az extrákkal felszerelt, személyre szabható, modern bútorokat. A mi, valódi bőr kárpittal készülő fotelünk is ilyen bútor, ami a nappaliban vagy a hálóban is helyet kaphat. Érdeklődjön termékeinkről az elérhetőségeinken!

TOP