Carisma

Műszaki adatlap: Carisma C071

Olasz bőrbútorok a LederLand bútoráruházból!

Az olasz bőrbútor olyan, ami egyszerű, mégis magára vonzza a tekintetet. Az olasz minőséghez a jó ár is hozzá tartozik nálunk!

Az ülőgarnitúra, mint nappali bútor, nagy választékban kapható, ennek köszönhetően minden nappali bútor vásárló ki tudja választani a neki való berendezést.

Az olasz bőrbútor a stílusos nappali berendezés kedvelőinek szól. A geometrikus formák és a visszafogott színek, a felesleges díszítés nélküli, praktikus ülőfelületek és támlák mind a modern bútorok jellemzői. Azonban az olasz bőrbútorok lehetnek klasszikus stílusúak is. A LederLand ülőgarnitúrák széles igényeket tudnak kiszolgálni, de minden modellben közös a kifinomult, időtálló megjelenés is. Az olasz bőrbútor jól megfér a hasonló stílust képviselő vagy a kicsit kontrasztos berendezési tárgyak, bútorok mellett.

AZ ülőgarnitúráink több méretben, választható színben és kárpittal kaphatóak. Rendeljen olasz ülőgarnitúrát a mi bútor áruházunkból, ha a legjobb bútorokkal szeretné berendezni az otthonát! Érdeklődjön kollégáinknál az általunk forgalmazott bútorokról!

TOP